woensdag 19 oktober 2011

Brocante kasten in alle soorten en maten!

Op onze inkoopreizen gaan we altijd op zoek naar mooie unieke oude kasten. We kopen eigenlijk alleen wat we zelf mooi vinden. Soms een stoer brocante dressoir, maar ook bijvoorbeeld een mooie oude linnenkast met houtsnijwerk! Juist de combinatie van stoer en sierlijk brocante versterkt elkaar. Voor linnenkasten is het trouwens ook wel erg handig als ze demontabel zijn; ze moeten toch meestal een trap op. Ook daar letten we op als we een mooie kast tegen komen!


Het assortiment van Old BASICS is, wat kasten betreft, natuurlijk veel breder dan alleen de linnenkasten! Mooie smalle kasten voor de woonkamer of badkamer. Een stoere vitrinekast van ijzer (apothekerskast) voor in de keuken, een wandkastje voor de kinderkamer of een handige kast voor tassen en sjaals voor in de hal ! We hebben het allemaal.

We zijn steeds op zoek naar bijzondere modellen qua vorm of kleur. We hebben oude kasten die nieuw geverfd zijn in warme natureltinten of juist meubels met nog de oude originele verf en daarmee een bijzondere warme verweerde uitstraling.

Zoals te zien is op bovenstaande foto's: we hebben weer heel veel verschillende exemplaren ingekocht. Elke kast is bijzonder en uniek; we hebben er dan maar 1 van, heel soms vinden we 2 dezelfde, maar zeker niet vaak! Er geldt dus ook op=op. Dus zie je een mooie kast, wees er dan op tijd bij!!

De website is vandaag aangevuld met veel nieuwe aanwinsten! Kijk daarom snel in de webwinkel.  Over een kleine twee weken zullen er weer nieuwe en andere brocante meubels op de website staan, het assortiment van Old BASICS wisselt continue! Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, facebook of twitter blijf je op de hoogte van nieuw binnengekomen assortiment en extra openingstijden, meldt je dus snel aan !

maandag 17 oktober 2011

Brocante wandkasten

Bij Old BASICS verkopen we allerlei soorten brocante meubels. Voor elke kamer in het huis hebben we wel wat! Of het nu de badkamer, woonkamer, kinderkamer, keuken of hal is! We hebben net hele mooie oude brocante wandkasten ingekocht. Allerlei verschillende soorten en maten ; allemaal echt oud en uniek. De ene prachtig kleurrijk en verweerd de andere chique zwart met een bijzondere vorm. Van kleine brocante wandkastjes en landelijke medicijnkastjes voor in de badkamer of het toilet. Tot grotere wandkasten en hangende vitrinekasten voor in een keuken of woonkamer!


Veel brocante wandkastjes hoeven niet te hangen; je kunt ze ook op een oude tafel, dressoir of andere brocante kast zetten. Dit geeft een leuk en speels effect en zo kun je nog eens wat veranderen :-)
Waar gebruik jij leuke oude wandkastjes voor? Ik hoor het graag! Kijk voor het net binnengekomen assortiment brocante wandkastjes, hangkastjes en medicijnkastjes op onze website !

donderdag 6 oktober 2011

Black & White

Ton-sur-ton is veel gebruikt binnen de brocante inrichting; er worden dan verschillende tinten van een bepaalde kleur met elkaar gecombineerd. Maar het is juist ook eens verfrissend om wat meer contrast in te brengen in het interieur. Een groter contrast dan zwart-wit is niet te bedenken, vandaar vandaag brocante in Black & White:

Oude brocante meubels in wit en zwart: een stoere klepbank in het wit of juist een sierlijke brocante tafel in het zwart; erg mooi!
Deze prachtige oude brocante meubels zijn net binnen: een bijzondere set van 2 oude brocante vitrinnekasten. Ook heel bijzonder is de grote oude winkelkast met lades; een mooi contrast van de zwarte buitenkast en de witte binnenkant! Ook heel bijzonder is de grote stoere 3 deurs ijzeren apothekerskast. Kijk voor ndeze en nog meer prachtige brocante meubels op de Website van Old BASICS