woensdag 25 juli 2012

De tuin in!

Hoewel het weer in Nederland niet voortdurend meezit, zijn er altijd wel een paar dagen dat de zon zich een tijdje laat zien. Op die momenten willen we lekker de tuin in om te genieten en even de zintuigen prikkelen.  Want er gaat niets boven de geur van pas gemaaid gras en frisse zomerbloesem!
Brocante meubels & accessoires, zoals een houten bankje, ijzeren tafeltje of zinken gieters geven de tuin karakter en sfeer. Wees creatief en probeer ze eens anders te gebruiken ! Vul eens een zinken emmer of gieter met een fleurig hangplantje.
In het zomernummer van  Jeanne d’Arc  laat men zien dat oude blikken trommeltjes ook prachtig zijn als plantenbakjes. 
 
 

Heb je een oud keukentrapje? Niet wegdoen!

Zet het trapje tegen een buitenmuur en decoreer deze met potjes, zinken emmers en gieters en natuurlijk met mooie zomerse planten en bloemen. Zo krijg je meteen een mooie brocante sfeer in je tuin en schenk je het trapje weer een tweede leven als leuke eyecatcher!Tintelen je 'groene vingers' en wil je aan de slag met brocante meubels, zink & blik? Neem dan gauw een kijkje in onze loods!

We hebben namelijk prachtige oude brocante blikjes, stoere oude gieters en allerlei zinken teilen en emmers! Dus inspiratie genoeg!