zaterdag 4 juni 2011

Industrieel Brocante is hot!

Brocante is een verzamelnaam voor verschillende stijlen oude landelijke meubelen. Van romantisch met sierlijke details zoals houtsnijwerk, uitgewerkte pootjes en sierlijke koven en randjes. Helemaal hot is ook de industriële brocante.
Industrieel brocante staat voor oude meubelen en accessoires met een stoere uitstraling. Het zijn meubelen die vroeger in oude fabrieken, bedrijven en winkels werden gebruik, veelal van metaal of hout; praktisch, simpel en strak vormgegeven.


Old BASICS heeft ook een ruim en steeds weer wisselend uniek assortiment industrieel brocante meubelen. We hebben onder andere unieke oude apothekerskasten, zowel van ijzer als van hout. En oude brocante toonbanken en bureau's die niet die niet alleen in winkels gebruikt worden, maar ook als keukeneiland of room divider. Verder vind je bij ons stoere oude ladenkasten van hout of ijzer en niet te vergeten prachtige oude lockerkasten. De unieke oude brocante lockerkasten staan ontzettend leuk in de woonkamer en geven veel handige opbergruimte! Deze kasten worden ook veel op kinderkamers gebruikt als kledingkast of speelgoedkast.

Accessoires in industriële stijl
Old BASICS heeft stoere ijzeren voorraadbakken en houten mangelbakken, maar ook prachtige oude industrielampen. Deze unieke oude industriele lampen zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben ook een ruim assortiment oude brocante apothekersflessen, met etiket:heel stoer in een vitrinekast! En niet te vergeten diverse stoere oude brocante kisten.

De meubelen en accessoires in de industriële stijl zijn mooi verweerd, uniek en stoer! Deze stijl is goed te combineren met andere stijlen dus met een strak en modern interieur maar ook als contrast in een warm en landelijke brocante stijl! Kijk maar eens op onze website voor meer assortiment en inspiratie: http://www.old-basics.nl/
en http://www.old-basics.nl/antieke-meubelen/industrieel_brocante

Geen opmerkingen:

Een reactie posten