dinsdag 20 september 2011

Vive la France


Net terug uit Frankrijk: we hebben weer hele leuke brocante meubels en accessoires ingekocht! Alles staat natuurlijk al in onze grote loods in Kootwijkerbroek en de webwinkel wordt steeds weer aangevuld met de net ingekochte pareltjes!


Prachtige oude brocante koffers, kisten en kasten: leuke oude ladenkast en een grote linnenkast. Maar ook stoere krukken, echt oud in industrieel brocante-stijl, een oude Franse klaptafel en servies!
Ach, ... eigenlijk weer teveel om op te noemen; kijk gewoon maar even naar een paar leuke eyecatchers!Omdat onze loods onlangs vergroot is naar maarliefst 750m2 konden we lekker veel spullen kwijt. We hebben dan ook weer veel ingekocht en gaan binnenkort weer op inkoopreis! Weer op jacht naar de leukste unieke oude meubelen en accessoires!

Volg ons dus en blijf zo op de hoogte! Dat kan op verschillende manieren: volg deze BLOG meld je aan onder "deelnemen aan deze site" rechts op deze pagina. En volg ons op Twitter, Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kijk voor ons recente assortiment op onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten