woensdag 19 oktober 2011

Brocante kasten in alle soorten en maten!

Op onze inkoopreizen gaan we altijd op zoek naar mooie unieke oude kasten. We kopen eigenlijk alleen wat we zelf mooi vinden. Soms een stoer brocante dressoir, maar ook bijvoorbeeld een mooie oude linnenkast met houtsnijwerk! Juist de combinatie van stoer en sierlijk brocante versterkt elkaar. Voor linnenkasten is het trouwens ook wel erg handig als ze demontabel zijn; ze moeten toch meestal een trap op. Ook daar letten we op als we een mooie kast tegen komen!


Het assortiment van Old BASICS is, wat kasten betreft, natuurlijk veel breder dan alleen de linnenkasten! Mooie smalle kasten voor de woonkamer of badkamer. Een stoere vitrinekast van ijzer (apothekerskast) voor in de keuken, een wandkastje voor de kinderkamer of een handige kast voor tassen en sjaals voor in de hal ! We hebben het allemaal.

We zijn steeds op zoek naar bijzondere modellen qua vorm of kleur. We hebben oude kasten die nieuw geverfd zijn in warme natureltinten of juist meubels met nog de oude originele verf en daarmee een bijzondere warme verweerde uitstraling.

Zoals te zien is op bovenstaande foto's: we hebben weer heel veel verschillende exemplaren ingekocht. Elke kast is bijzonder en uniek; we hebben er dan maar 1 van, heel soms vinden we 2 dezelfde, maar zeker niet vaak! Er geldt dus ook op=op. Dus zie je een mooie kast, wees er dan op tijd bij!!

De website is vandaag aangevuld met veel nieuwe aanwinsten! Kijk daarom snel in de webwinkel.  Over een kleine twee weken zullen er weer nieuwe en andere brocante meubels op de website staan, het assortiment van Old BASICS wisselt continue! Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, facebook of twitter blijf je op de hoogte van nieuw binnengekomen assortiment en extra openingstijden, meldt je dus snel aan !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten