donderdag 8 december 2011

Winters weer? Warm slapen!

De wind en regen raast om het huis...wat is nu heerlijker dan lekker weg te kruipen in een gezellige brocante slaapkamer. Een sfeervol oud bed, prachtige sierlijke nachtkastjes, een leuke brocante sidetable en natuurlijk een kroonluchter! Hierbij wat sfeer-ideetjes voor de slaapkamer:

1) SOFT GREY
Mooie oude brocante meubels in zachte grijstinten: een sierlijk bed, een prachtige linnenkast (deze is ook demontabel; wel handig als je boven slaapt), de nachtkastjes hebben prachtig houtsnijwerk en zo'n wandrek is eigenlijk overal in huis leuk!
Kijk voor ons recente assortiment nachtkastjes, bedden en kaptafels op onze website onder 'slaapkamer'

2) WARM WHITE
Wit is natuurlijk altijd goed! Lekker fris en toch warm als je voor oude brocante meubeltjes kiest. Deze prachtige kaptafel is echt een eyecatcher in je slaapkamer. De verweerde oude sidetable (ook leuk als commode op een kinderkamer) brengt ook veel sfeer! Net als het brocante bureautje! Kijk voor het steeds wisselende assortiment leuke kleine en grotere tafeltjes op de website onder 'tafels'

3) PITTIG ZWART

Op zoek naar een krachtiger uitstraling? Zwart is ook prachtig in de slaapkamer. Het zwarte brocante broodkastje is handig voor kleine kledingstukken, zoals sokken en ondergoed. De oude grepen geven een unieke uitstraling aan deze brocante kast! De nachtkastjes en het landelijke wandrek laten de kleur mooi terug komen in de kamer. En de grote sierlijke kroonluchter maakt het plaatje helemaal af! Kijk voor een groot deel van onze kroonluchters onder 'lampen' op onze website. Of kom naar onze loods want daar hebben we nog veel meer!

Jouw brocante slaapkamermeubel nog niet gevonden? Hou onze webwinkel in de gaten; bijna wekelijks kopen we prachtige brocante meubels in en zetten deze op de website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten