woensdag 29 juni 2011

Gezellig tafelen op z'n Frans ...

....of op z'n Zweeds, maar in ieder geval met een sfeervolle brocante uitstraling? Kies voor een mooie oude tafel met een prachtig oud houten blad. De uitstraling van een echte oude tafel geeft een uniek karakter aan je kamer. Kies je voor een strakke poot of juist een sierlijk gevormde bolpoot? Het is leuk om wat contrast in je huis te brengen! Als veel van je meubels al sierlijk gevormd zijn, is een brocante eettafel met een strakke poot juist een eyecatcher. Dit geldt ook andersom! Kijk maar eens naar de volgende oude brocante eettafels:

Bij Old BASICS hebben we steeds weer nieuwe aanvoer van de mooiste oude brocante eettafels. Deze landelijke tafels hebben we in allerlei maten, vormen en kleuren. Ook kunnen we mooie landelijke tafels op maat maken! Kijk maar eens op onze website of in de webwinkel.

Ook voor leuke oude bijzettafels, salontafels en brocante banken en stoelen moet u bij Old BASICS zijn!

donderdag 23 juni 2011

Brocante vitrinekast in beeld!

Of het nu voor de woonkamer of de keuken is, een brocante vitrinekast past altijd. Er zijn zoveel verschillende modellen, kleuren en maten! Kijk maar een bij onderstaande kasten: prachtige verweerde landelijke kasten, maar ook brocante srvieskasten die op maat te maken zijn in deze oude stijl!


Heb je veel mooie spullen, kies dan voor een vitrinekast die mooie lange glazen deuren heeft. Heb je ook praktische opbergruimte nodig? Dan is een kast met lades en deels houten deuren heel handig!


Voor een stoer accent kies je voor een ijzeren apothekerskast. Dit past perfect bij de industrieel brocante trend! Maar een mooi sierlijk gevormde landelijke vitrinekast, eventueel met facet geslepen glas blijft natuurlijk altijd mooi! Voor elke smaak en elke ruimte in huis heeft Old BASICS een passende vitrinekast! Kijk maar eens op onze website: www.old-basics.nl
Mocht je het juiste model of de juiste maat niet vinden? We maken ook meubels op maat in een onderscheidende oude stijl. Alles is daarbij mogelijk! Kom langs in onze loods voor meer informatie of kijk even hier

dinsdag 14 juni 2011

Briljant Bruin & Warm Wit

Een perfecte match: prachtige bruine natuurtinten gecombineerd met wit. Dit is een tijdloze combinatie die zowel frisheid als sfeer in huis brengt. Of je nu voor een romantische inrichting gaat of stoer en industrieel, met deze kleurencombinatie is het altijd raak!

Bij Old BASICS hebben we altijd veel keuze in meubels en accessoires in bruine en witte tinten. Kijk voor de accessoires maar eens: http://www.old-basics.nl//webwinkel/accessoires/3/

Leuke tafels en kasten vind je in op: http://www.old-basics.nl/
: de webwinkel van Old BASICS.  Bijna wekelijks voegen we mooie 'nieuwe' brocante aanwinsten aan onze webwinkel toe dus kom gewoon vaak even kijken!

zaterdag 4 juni 2011

Industrieel Brocante is hot!

Brocante is een verzamelnaam voor verschillende stijlen oude landelijke meubelen. Van romantisch met sierlijke details zoals houtsnijwerk, uitgewerkte pootjes en sierlijke koven en randjes. Helemaal hot is ook de industriële brocante.
Industrieel brocante staat voor oude meubelen en accessoires met een stoere uitstraling. Het zijn meubelen die vroeger in oude fabrieken, bedrijven en winkels werden gebruik, veelal van metaal of hout; praktisch, simpel en strak vormgegeven.


Old BASICS heeft ook een ruim en steeds weer wisselend uniek assortiment industrieel brocante meubelen. We hebben onder andere unieke oude apothekerskasten, zowel van ijzer als van hout. En oude brocante toonbanken en bureau's die niet die niet alleen in winkels gebruikt worden, maar ook als keukeneiland of room divider. Verder vind je bij ons stoere oude ladenkasten van hout of ijzer en niet te vergeten prachtige oude lockerkasten. De unieke oude brocante lockerkasten staan ontzettend leuk in de woonkamer en geven veel handige opbergruimte! Deze kasten worden ook veel op kinderkamers gebruikt als kledingkast of speelgoedkast.

Accessoires in industriële stijl
Old BASICS heeft stoere ijzeren voorraadbakken en houten mangelbakken, maar ook prachtige oude industrielampen. Deze unieke oude industriele lampen zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben ook een ruim assortiment oude brocante apothekersflessen, met etiket:heel stoer in een vitrinekast! En niet te vergeten diverse stoere oude brocante kisten.

De meubelen en accessoires in de industriële stijl zijn mooi verweerd, uniek en stoer! Deze stijl is goed te combineren met andere stijlen dus met een strak en modern interieur maar ook als contrast in een warm en landelijke brocante stijl! Kijk maar eens op onze website voor meer assortiment en inspiratie: http://www.old-basics.nl/
en http://www.old-basics.nl/antieke-meubelen/industrieel_brocante