dinsdag 24 september 2013

IJzer: Old Basics loves 'industrieel brocante'

Bij Old BASICS houden we van ijzer; of het nu gaat om stoere ijzeren letters, ijzeren apothekerskasten, stoelen, krukken, kapstokken of industrielampen allemaal zijn ze even mooi! IJzeren meubels en accessoires geven een industrieel tintje aan je huis. Of je nu van modern, romantisch of vintage houdt; ijzer kan er altijd bij! IJzer is helemaal HIP!

Wie denkt dat meubelen in de industriële sfeer alleen past bij een stoer mannenhuis heeft het mis. Een ijzeren apothekerskast in een badkamer, gevuld met zachte badhanddoeken en Franse zeep krijgt vanzelf een vrouwlijke 'touch'. Wat dacht je van een ijzeren vitrinekast voor je schoenen.....ook leuk toch?

IJzeren letters kun je ook overal in huis toepassen: bijvoorbeeld 'EAT' in de eetkamer, de naam van je kind in de kinderkamer, 'WELKOM' in de hal. Mooi zacht in het wit of juist wat stoerder met zwarte of oud ijzeren letters.

Bij lampen is het materiaal ijzer redelijk gebruikelijk. Wil je toch wat bijzonders? Kies dan voor een echte oude industrielamp met een mooie oude patina, of als je van romantisch houdt voor een lief ijzeren bloemen-kroonluchter.

Ook stoelen en krukken met ijzer geven een leuk pittig accent aan je brocante of landelijke interieur. Gecombineerd met oud hout of (kunst) leer wordt het een vleugje 'vintage'.

Zelfs voor de kinderkamer is hier en daar wat ijzer erg leuk; zoals een lamp, maar ook een stoer postbureau waar jongens, maar ook kleine meiden allerlei leuke boekjes knuffels en spulletje in op kunnen bergen! Of een ijzeren containerkast met een sluiting als een echte zeecontainer!

Kijk op onze webshop welke ijzeren meubels en accessoires we momenteel hebben. Het assortiment van Old BASICS wisselt bijna wekelijks; we hebben steeds weer nieuwe aanvoer!
(Onze winkel van 750 m2 is ELKE vrijdag OPEN en op elke LAATSTE zaterdag van de maand!)

Iedereen houdt toch van ijzer in het interieur???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten