maandag 27 oktober 2014

You have got mail!

Multifunctioneel en helemaal van nu: een ijzeren postbureau.

Een postbureau heeft een industriële uitstraling, maar afhankelijk van de aankleding, kun je hem prima combineren met vintage, een moderne inrichting of in een Ibiza-Boho stijl. De ijzeren kast op het bureau is luchtig omdat de vakken meestal opengewerkt zijn, een houten tafelblad geeft meer warmte. De combinatie van industrieel met andere stijlen geeft pit aan je interieur.


Gebruik hem als kast in de keuken; lekker veel ruimte voor je kookboeken en servies; het bureautje is praktisch als extra legruimte , om je boodschappenbriefjes te schrijven of recepten te archiveren.
Natuurlijk voldoet dit bureau ook prima op een kinder- of tienerkamer; boeken, speelgoed en accessoires passen er allemaal in.

 
Hou je van knutselen, dan is deze kast super handig voor al je washi tape, foto's, wol, verf of textiel!Werkruimte en opbergruimte in één!
Ook is het een creatieve oplossing om dit bureau als kledingkast te gebruiken; voor een winkel is dit natuurlijk een unieke manier om spullen te etaleren!

Maar gewoon in de woonkamer of op kantoor is natuurlijk ook prachtig.
In december kun je de vakken vullen met kerstballen, lampjes, mos en (nep) kaarsjes.
Of gebruik de vakken als avent-kalender; in elk vakje een kadootje die je in de aanloop naar kerst toe mag uitpakken!

Er zijn maar weinig meubels die zó multifunctioneel zijn, toch? En dan te bedenken dat dit bureau ooit als post-sorteerbureau gebruikt werd. Wie had gedacht dat zo'n meubel in diverse woonhuizen, kantoren en winkels zou pronken?

Old BASICS zou Old BASICS niet zijn, als we ook niet zo'n prachtig postbureau in ons assortiment zouden hebben. Kom kijken in onze loods ; we zijn ELKE vrijdag open en de LAATSTE zaterdag van de maand!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten