zondag 22 januari 2012

Mooie brocante linnenkasten !

Steeds weer gaan we bij Old Basics op zoek naar de mooiste oude brocante kledingkasten en linnenkasten. Het is echt super leuk om te speuren naar bijzondere modellen! Hieronder een aantal foto's van kasten uit ons assortiment. Ik zou willen dat ik ze allemaal zelf kon houden!

Echte oude brocante linnenkasten zijn prachtig met hun verweerde uitstraling! Of je nu een stoere kast zoekt of een romantische met houtsnijwerk: bij Old BASICS kun je hiervoor zeker terecht!


Maar ook als je een kast zoekt in een bijzondere maat, een brocante linnenkast met een oude uitstraling die ook nog demontabel is: ook dan moet je bij ons zijn! We maken namelijk ook kasten op maat! Alles is daarbij mogelijk: een hang- of legkast, of een combinatie van die twee, eventueel met lades. De uitstraling van de kast kun je ook zelf bepalen: een robuste stoere linnenkast met grote scharnieren of juist een sierlijke brocante linnenkast op mooie pootjes met houtsnijwerk. Dus voor unieke oude modellen of een op maat gemaakte brocante linnenkast kun je altijd bij ons terecht!


We gaan vaak op pad om weer op zoek te gaan naar bijzondere exemplaren! Ons assortiment met oude linnenkasten wisselt dus regelmatig; hou onze website maar in de gaten! Zoek je ook mooie oude nachtkastjes, brocante bedden of kaptafels? Die hebben we ook bij Old Basics; in allerlei soorten en maten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten