dinsdag 24 januari 2012

Een tafeltje erbij!

Ze zijn zooooo handig ; die leuke kleine oude bijzettafels. Mooie brocante tafeltjes met een lade of juist een bijzonder pootje. Zulke bijzettafeltjes kun je goed gebruiken in je gehele huis: in je hal met een mooie oude spiegel erboven, in de zithoek met een leuk lampje of wat kaarsen, in de keuken als extra wegzetruimte, in de badkamer met mooie zeepjes en handdoeken, op de baby- of kinderkamer als mini bureautje of speeltafeltje, in je eigen slaapkamer als nachtkastje, zomers buiten op de veranda ..... en ga zo maar door!

Voor elke ruimte in huis is er dus wel een geschikt brocante bijzettafeltje.... en ook voor elke smaak! Een strakke tafel in een stoere grijstint of zwart, een kleurrijk oud bijzettafeltje, een romantisch wit bijzettafeltje met sierlijke poten, of meer naturel in stoer oud hout!

Op de foto's zijn allerlei leuke oude brocante bijzettafeltjes te zien die we onlangs ingekocht hebben. We gaan regelmatig op pad om weer andere tafeltjes te vinden dus het assortiment wisselt regelmatig. Je kunt deze bijzettafeltjes vinden op onze website: in de webwinkel onder 'tafels'.
Of kom gezellig langs in onze grote loods in Kootwijkerbroek; we hebben daar ruim 750 m2 vol prachtige brocante meubels en accessoires. Elke vrijdag zijn we open van 10-16 uur en maandelijks op de laatste zaterdag van de maand.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke spulletjs ,dat ga ik onthouden ,op weg naar Gouda spring ik misschien nog wel eens binnen! ik ga alvast je blog volgen hoor ,vriendelijke groetjes uit Belgie! Manuela

    BeantwoordenVerwijderen