donderdag 4 oktober 2012

Herfstkleur in je interieur

De bladeren aan de bomen verkleuren langzaam naar een bijzonder kleurenpalet van rood, geel en bruin. Het zomergoed gaat naar zolder en wordt verruild door warme, wollige kleding. Het wordt weer herfst!

Voor velen even wennen, dat koude weer. Maar wat een schilderachtig beeld levert het elk jaar weer op!
Dat is één van de voordelen van het wonen in Nederland: elk seizoen heeft zijn charme, én garderobe! Want met de verandering van het seizoen, veranderen ook de trends op modegebied.

Zo schijnen de kleuren van deze herfst volgens de fashionkenners bordeaux en geel te zijn. Maar niet gewoon geel; okergeel! Een warme, herfstige tint met een vintage look.

Een perfecte kleur voor ons als brocanteliefhebbers. Want horen we vintage of klassiek, dan hoor je ons denken: 'die is van mij!' En omdat we graag meegaan met de mode in een jasje van vroeger, hebben wij wat okergele exemplaren aan ons assortiment toegevoegd.

Bijvoorbeeld een grote landelijke vitrinekast met een bijzonder patroon op de ramen. Deze kast heeft een vintage, maar toch eigentijdse uitstraling. Ben je het geel zat? Dan vervang je de ruiten, waardoor de kast weer een geheel andere look krijgt!

Nu weten wij ook wel dat de gemiddelde brocanteliefhebber het liefst voor wit en pasteltinten gaat. Maar laat je eens inspireren door deze foto's en durf te gaan voor kleur! Want als de dagen korter worden, kunnen we allemaal een zonnetje in huis gebruiken!
 
Nog een tip voor de herfst: schaf een grote linnenkast aan, waar alle seizoenskleding in past!

1 opmerking:

  1. het zijn inderdaad prachtige kleuren

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen