maandag 12 november 2012

Oh deer!


Op 21 oktober is de wintertijd ingegaan. Langzaam worden de dagen korter en zoeken we de warmte van ons huis weer op. De zomerse tuin wordt van zijn centrale plek verstoten door de behaaglijke woonkamer. Als het begint te schemeren steken we kaarsen aan die zorgen voor winterse gezelligheid. Dennenappels, kastanjes, verkleurde bladeren en kale takken, een herfstsfeer heb je zo in huis!Een sfeermaker die niet in je interieur mag ontbreken in de herfst, is het gewei. Daarom hebben we onze loods aangevuld met deze musthaves voor de herfst! Want denken we aan de herfst, dan denken wij direct aan een stevige boswandeling op de veluwe, of een haardvuur met een mooie schouw. Boven de schouw siert een collage van hertengeweitjes in verschillende soorten en maten...

Een gewei biedt veel mogelijkheden voor de creatieveling: voor een moderne versie schilder je de geweitjes wit. Hang aan de hoorntjes vrolijke decoraties, of plaats één groot wit geverfd gewei boven het bed.

Combineer een collage van fotolijsten aan de wand eens met wat geweitjes. Meteen krijgt de muur een brocante look!  

Deze tip vonden we in de VT Wonen: een gewei voor in de kinderkamer! Neem een klein geweitje en stoffeer het schedeltje met een dierenprint. Zorg dat de hoorntjes uit het stof steken. Oortjes maak je van dezelfde stof en ijzerdraad. Een ontzettend leuke stijlelement in de slaapkamer!       
 
p.s. Combineer die stevige boswandeling over de Veluwe met een bezoek aan de loods van Old BASICS...de koffie en warme chocolademelk staan klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten