donderdag 27 december 2012

Brocante in de Badkamer

In veel huishoudens wordt de brocante stijl al omarmt: in de woon- of slaapkamer zien we steeds meer meubels uit het verleden opduiken. Deze oude meubels met verweerde en doorleefde uitstraling geven de inrichting sfeer en karakter. De badkamer is een ruimte die vaak koel aandoet. Hoewel deze ruimte roept om warme, sfeervolle elementen, zien we hier vrij weinig brocante meubels. Tijd om daar verandering in te brengen vinden wij bij Old Basics!
Een brocante onderkast of tafel wordt met een paar aanpassingen een praktisch badkamermeubel! In de webshop van Old basics zijn allerlei meubels te vinden die prachtig in de badkamer staan! Zet eens een ijzeren apothekerskast neer waarin de handdoeken en badkameraccessoires opgeborgen kunnen worden. Lekker stoer!

Weinig plek om grote meubels kwijt te kunnen? Ook met brocante accessoires, zoals een oude houten trap, rieten manden of wandkastjes fleur je de badkamer op! Zo creeër je binnen een handomdraai een stijlvolle ruimte!

Sinds kort hebben we in de loods van Old Basics een aantal voorbeelden staan van brocante meubels omgetoverd tot badkamermeubel. Nieuwsgierig? Kom eens langs! Ook voor praktische tips en uitleg kunnen we misschien van dienst zijn!
Kijk op de website van Old Basics naar onze openingstijden!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten