maandag 16 december 2013

Brocante kerst bij Old BASICS

Dit jaar een brocante kerst? Hoe zou je die dan willen? 
- Romantisch met sierlijke details en zachte tinten?
- Landelijk met stoer linnen en een vleugje rood?
- Of juist stoer en industrieel in zwart - wit met ijzer?
- Misschien 'natuurlijk' met prachtig oud hout en een vleugje groen?

Dit kan allemaal, want we hebben bij Old BASICS prachtige meubels en accessoires! Allemaal unieke of oude items, die je huis een fantastische kerstsfeer geven, helemaal in jouw stijl!


Romantisch 
Wat vind je van dit XL houten kruis aan een stoere kralenketting? Leuk aan een kast! De brocante bijzettafel, glazen vaas en stoere industrielampen blijven leuk! De romantische stoel met linnen bekleding en het kussentje met bont-look geven veel warmte en een gezellige sfeer.

Landelijk
 
Zijn ze niet leuk, de ijzeren medicijnkistjes met rood kruisje? Ze passen helemaal in de landelijke sfeer samen met de kerstsokken en de grote kerstbomen van oud linnen, krijgt je huis meteen een landelijke uitstraling! De grote houten sterren maken het af!
 

Stoer & Industrieel
 
Tikkeltje stoerder? De zwarte klepbank geeft een goede dosis pit, combineer dit met wat ijzeren elementen zoals sterren en apothekerskasten voor een stoere industriële stijl. Voeg daar nog wat ijzeren letters aan toe en grote houten sterren in zwart en donkergrijs en klaar ben je!
 

Natuurlijk & Naturel
 
Een natuurlijke stijl creëer je met mooi naturel oud hout, simpele en stoere vormen en niet te vergeten met een beetje groen. Stoere oude houten luiken geven elke ruimte een natuurlijke uitstraling, doe daar nog een oude kist, wat brocante broodplanken of deze stoere houten kerstboom bij. Dan ben je al aardig ver! Misschien nog een leuke houten bank en wat grote planten als puntjes op de i.
 
 
.....en is de kerst voorbij, met een beetje creativiteit kun je al deze mooie brocante accessoires en meubels op een hele andere wijze in je interieur laten terugkomen! Daar heb je het hele jaar plezier van!
 
Fijne feestdagen allemaal!
 
(We zijn vrijdag 20 december geopend & het weekend na Kerst  op vrijdag 27 + zaterdag 28 december)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten