maandag 10 februari 2014

Ode aan de apothekerskasten van Old Basics

In welk deel van het huis je ook op zoek bent naar een geschikt meubel, een apothekerskast kan altijd. Old Basics heeft een steeds wisselend assortiment unieke oude apothekerskasten. Van ijzer, van hout, enorm groot of juist heel klein, ze zijn te vinden in allerlei verschillende vormen en maten!
Elk soort heeft weer zijn eigen favoriete plek in huis. Zo staan smalle (ijzeren) apothekerskasten ontzettend stijlvol in de badkamer:
Een massieve houten winkelkast doet het goed in de keuken, woonkamer of in een winkel, restaurant of kantoor. Deze relatief ondiepe kasten bieden vaak tal van opbergmogelijkheden. Daarnaast bestaan ze uit meerdere delen, waardoor deze blikvangers gemakkelijk in een ruimte te plaatsen zijn.
Bij Old BASICS zijn ook oude apothekersflesjes te vinden, die erg leuk zijn ter decoratie. Van bruin gekleurd of transparant glas, voorzien van een mooi etiket.
De echte trendsetters zetten een kleine apothekerstrolley naast het bed. Ook in een kleine slaapkamer kan deze industriƫle verschijning prima staan; het meubel wekt een ruimtelijke indeling door al het glas. Ook deze vind je regelmatig in de webshop en winkel van Old Basics.

Op zoek naar een stoere ijzeren apothekerskast met specifieke maten, kleur en indeling? Bij Old BASICS kun je deze op maat laten maken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten