maandag 7 juli 2014

Aan tafel!

De eettafel wordt tegenwoordig meer en meer gezien als multifunctioneel object in huis. Hier is waar het gebeurt: eten, werken, studeren of hobbyen. Daarom nemen we ook steeds vaker een grotere tafel.

Een oude tafel is een instant sfeermaker! Studentenflat of luxe villa, Old BASICS heeft voor elk huis wel een geschikt exemplaar! Voor kleine ruimtes hebben we keukentafels die eenvoudig uitklapbaar zijn tot een groter model. Zo kun je op die mooie zomeravond net wat meer vrienden uitnodigen tijdens de barbeque! Of wat dacht je van een stoere slagerstafel?

Old BASICS maakt ook tafels op maat in industriĆ«le of sfeervolle landelijke stijl. We werken onder andere met oude balken, afkomstig van gebinten uit fabriekshallen. Stoere, doorleefde balken met een mooie houtstructuur. De tafels kunnen worden voorzien van bijna elk denkbaar onderstel naar wens!


Ons assortiment is nu uitgebreid met nieuwe maatwerk tafels. Benieuwd? We zijn elke vrijdag geopend van 10.00-16.00 uur. Ook de laatste zaterdag van de maand kun je de loods van Old BASICS bezoeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten