dinsdag 11 maart 2014

Old BASICS aan de kook!


De keuken is tegenwoordig niet alleen meer het centrum van het huis, maar ook onderwerp van gesprek. Want koken is hartstikke hot! Kijk alleen maar naar alle kookprogramma´s op tv. Ook bij Old BASICS vinden we dat de keuken een centrale plek verdient en dus ook de nodige aandacht!

Voor de echte brocante liefhebber hebben we ter decoratie een ruim assortiment aan keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een oude weegschaal, emaille melkbussen, vergieten en kannetjes. Maar ook houten voorwerpen zoals broodplanken en kookgerei zijn te vinden bij Old BASICS.

Genoeg ruimte in de keuken voor een groot meubel? Zet dan een mooie oude toonbank of werkbank in het midden van de ruimte en creëer zo een sfeervol kookeiland in landelijke stijl!
Een oude, doorleefde voorraad- of servieskast is een echte blikvanger in de keuken. Weinig ruimte voor kasten? Wat te denken van een brocante wandrekje met weckpotten, kruidenpotjes en ander kookgerei?Onze website staat vol met brocante, maar in de loods van Old BASICS staat nog veel meer! Kom gauw eens kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten