woensdag 1 februari 2012

Winter-wit versus lente-groen!

Het is ijzig koud, maar de zon schijnt! Echte winter maar met een lentegevoel....
Maar wat doen we in huis? Gaan we voor winter-wit of voor lente-groen? .....Of net als zoals het weer; een combinatie van beide:
Een mooie oude brocante ladenkast / commode: in het wit of zacht groen? Een landelijke buffetkast of smalle kast, oude stoelen, sidetables en meer! Old BASICS heeft allerlei brocante meubelen in winter-wit en lente-groen.  Hou je toch meer van zwart, grijs. rood of blauw? Ook dan kun je bij ons slagen!

We hebben net weer de webwinkel aangevuld met prachtige unieke oude brocante kasten, tafels, stoelen, banken en meer! En bijna wekelijks krijgen we weer nieuwe aanvoer! Klik hier om een kijkje op de website te nemen!...... en geniet nog even van dit prachtige winterse weer!

Langskomen in onze loods? We zijn vrijdag 3 februari open van 10-16 uur en zaterdag-OCHTEND 4 februari van 10-12 uur! Kijk voor actuele openingstijden op de website!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke site! Ik blijf jullie volgen.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog en helemaal mijn ding, oude spulletjes verkopen (wij hebben een kringloopwinkel). Ga je volgen hoor en hoop natuurlijk dat je mijn blogje ook eens bezoekt. Groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kasten, ik ben op zoek naar een kast die ik meteen op jouw foto tegenkom, 1ste foto, witte apothekerkast op pootjes links onder: je gaat me toch niet vertellen dat je die in Zweden heb gevonden :). Helaas zit je niet zo dichtbij.....

  Kram från Sverige
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi,

  Ik wist niet dat jullie een blog hadden. Leuk! Ik ga jullie volgen.

  Groetjes,
  Rozmeen
  www.pastelsandwhites.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen